Agriturizem

Nje dite ne Fermen e Kuajve

Ferma Dyrrah rreth 3 ha,ndodhet vetëm disa kilometra larg hotelit tonë, në një ambjent vetem gjelberim. Si nje qender agriturizmi por edhe si ferme ky aktivitet furnizon hotelin tonë me të gjitha produktet ushqimore organike, nga mishi, sallami, djathrat, verërat, vaji i ullirit, frutat dhe perimet. Ju do te keni rastin gjithashtu të vizitoni këtë qendër për bukurinë e saj, praninë e kafshëve, te shijoni vererat rakine shqiptare, likeret, ose edhe per te shijuar për një drekë të paharrueshme.

 

Dyrrah

Dyrrah Hotel është një hotel me 4 yje modern dhe luksoz në Durrës (PLazh). Vetem 40 metra nga bregu i detit Hoteli gjendet shume prane një plazhi të gjatë me rërë te bardhe. Distanca nga qendra e Durresit eshte vetem 5 km, nga ku mund te vizitoni Kalane Antike, Amfiteatrin e vjeter, Muzeun Arkeologjik, por edhe ndertime te tjera moderne si Pista apo Sfinksi. Gjithashtu nje atraksion mbeten edhe baret dhe dyqanet ne bulevardin kryesor.

Partneret Tane

Opinione

Search