Joomla Business Directory

Kafè ne qender

Dhe sigurisht, ju nuk keni ardhur me pushime për të qendruar vetëm në hotel por mbi të gjitha për të zbuluar se çfarë ka përreth. Durrësi është një qytet i vogël por ofron mundësi të ndryshme. Vizitoni qytetin, ecni në rrugët kryesore në këmbë, mund të shijoni dyqanet, baret, kafenetë dhe restorantet të përshtatshme; Shumë prej tyre kanë një pamje të mrekullueshme të detit. Të marresh një kafe në qendër të qytetit ia vlen.

Dhe sigurisht, ju nuk keni ardhur me pushime për të qendruar vetëm në hotel por mbi të gjitha për të zbuluar se çfarë ka përreth. Durrësi është një qytet i vogël por ofron mundësi të ndryshme. Vizitoni qytetin, ecni në rrugët kryesore në këmbë, mund të shijoni dyqanet, baret, kafenetë dhe restorantet të përshtatshme; Shumë prej tyre kanë një pamje të mrekullueshme të detit. Të marresh një kafe në qendër të qytetit ia vlen.

Dyrrah

Dyrrah Hotel është një hotel me 4 yje modern dhe luksoz në Durrës (PLazh). Vetem 40 metra nga bregu i detit Hoteli gjendet shume prane një plazhi të gjatë me rërë te bardhe. Distanca nga qendra e Durresit eshte vetem 5 km, nga ku mund te vizitoni Kalane Antike, Amfiteatrin e vjeter, Muzeun Arkeologjik, por edhe ndertime te tjera moderne si Pista apo Sfinksi. Gjithashtu nje atraksion mbeten edhe baret dhe dyqanet ne bulevardin kryesor.

Partneret Tane

Opinione

Search